{accolade


Troonstraat 216 1050 Elsene - Brussel
0477 27 96 52 Klik om te bellen

Over {accolade

Waarom is {accolade de beste keuze voor u?

Bij {accolade bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar lekkere, gezonde en duurzame cateringmodules die gemakkelijk kunnen gecombineerd worden tot een bestelling op maat voor de lunch, lunch-receptie, receptie, cocktail, avondmaaltijd of het onthaal van uw vergadering, meeting, seminarie, conferentie, congres, bedrijfsfeest, ... of voor bij u thuis.     

Meer over {accolade:

{accolade is niet zomaar nog een cateringbedrijf in Brussel. {accolade is het resultaat van een samenwerking van start-ups die een professionele keuken en een webplatform delen. {accolade heeft naast deze economische ook sociale doelstellingen. Iedere EURO die u besteedt bij {accolade is dankzij het getrouwheidsprogramma een lichtpunt voor een goed doel of een duurzame organisatie. 

Wat kan {accolade u bieden?

Het bestellen van belegde broodjes, lunches, tapas, dessertjes, drankenbuffetten of warme maaltijden zonder bediening, gebeurt via de webwinkel. In een paar klikken kunt u via de navigatie gemakkelijk zelf uw bestelling samenstellen aan de hand van de diverse cateringmodules.  

Om de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden leveren we enkel, maar gratis in alle 19 gemeenten van het Hoofdstedelijk Gewest Brussel en in heel wat gemeenten in de Brusselse Rand. 

{accolade kan ook de lunch, receptie of maaltijd van uw congres, conferentie, seminarie of bedrijfsfeest verzorgen met bediening. Hiervoor hebben we een aantal standaardformules uitgewerkt. Vraag ons gerust een prijsofferte op maat indien u meer, minder of andere cateringmodules wenst voor uw evenement.

Wie gingen u voor?

De klanten van {accolade zijn bedrijven en organisaties met duurzaamheid in de bedrijfsfilosofie, die een voorbeeldfunctie hebben omtrent gezondheid en duurzaamheid en die op zoek zijn om gemakkelijk lekkere catering te bestellen.

Specialisatie

Bedrijfscatering
Biologisch
Duurzaam
Evenementen
Vegetarisch

Onze locatie

Logo {accolade

{accolade

{accolade


Troonstraat 216 1050 Elsene - Brussel
0477 27 96 52 Klik om te bellen